OUR KITCHEN

Next level italian

Bij Giorgio Rosa doen we niet zomaar “iets met Italië”. We werken met de allerbeste producten – veelal rechtstreeks uit la bella Italia geïmporteerd. Geen shortcuts, geen concessies. Denk aan tomaten die écht naar zon smaken, kazen met karakter, en olijfolie waar je stil van wordt (of juist heel enthousiast).

In ons eigen pastalab maken we dagelijks verse pasta: fusilli, spaghetti, campanelle en onze rozemarijnlinguini. Elke soort met een eigen karakter, zorgvuldig met de hand bereid. Geen pakjes of prefab, maar deeg dat met aandacht en vakmanschap wordt gemaakt – precies zoals het hoort.

Ook ons pizzadeeg maken we zelf, iedere dag opnieuw. Het krijgt de tijd die het nodig heeft om smaak te ontwikkelen en luchtig te rijzen. Het resultaat? Een pizza met een licht en smaakvol deeg dat nét dat beetje extra geeft. Datzelfde geldt voor ons brood: vers uit eigen oven, elke dag opnieuw.

We houden van traditie, maar gebruiken ‘m liever als startpunt dan als beperking. Dat betekent: klassieke technieken, maar met ruimte voor vernieuwing. Onze chefs weten hoe het hóórt – en kiezen er dan soms bewust voor om het net even anders te doen.

Wat je proeft, is Italië. Maar dan met lef, nieuwsgierigheid en een beetje branie. Geen trucjes, geen toneel met echte producten. En dat begint in onze keuken.

Hand holding a tray with a tropical cocktail placed on it
Hand holding a tray with a tropical cocktail placed on it
Visit us

MA CHIUSO

DI 17:00 - 23:00

WO 17:00 - 23:00

DO 17:00 - 23:00

VR 12:00 - 23:00

ZA 12:00 - 23:00

ZO 12:00 - 23:00

Melkwegstraat 57 • 2516 AJ Den Haag

© 2025 Giorgio Rosa

Visit us

MA CHIUSO

DI 17:00 - 23:00

WO 17:00 - 23:00

DO 17:00 - 23:00

VR 12:00 - 23:00

ZA 12:00 - 23:00

ZO 12:00 - 23:00

Melkwegstraat 57
2516 AJ Den Haag

© 2025 Giorgio Rosa